Következő program
Következő rendezvényünk

 

Következő rendezvényünk

 

 

Facebook oldalunk
Ajánlott oldalak


ŐSZ-FESZT
Tüdőszűrés Derekegyházon

A lakossági kérdőív eredményei alapján elkészült a Cselekvési terv és a rendezvénynaptár, melyek 

– elolvashatóak Derekegyház község honlapjánhttp://derekegyhaz.hu/website/top-5-3-1/helyi-cselekvesi-terv/ )

lakossági fórum keretében tájékoztatjuk az érdeklődőket és a döntéshozókat a kérdőíves felmérésben feltárt problémákról és igényekről 2019. szeptember 24-én (kedden) 18:00 órától

– a Cselekvési tervből és rendezvénynaptárból kiadvány készült, melyet eljuttatunk a postaládákba, illetve elérhető lesz a művelődési házban

A projektből 9 nagy rendezvény mellett közlekedésbiztonsági programok, kerékpártúrák és több kisebb akció jellegű programok valósulnak meg, a község több helyszínén.

Megkezdtük az első rendezvény szervezését, mely az Ősz-Feszt nevet kapta. 3 napos szabadtéri programot tervezünk, mely a művelődési ház előtti parkban kerül megrendezésre 2019. szeptember 13-15. között. A programok közt megtalálhatóak azok az új programelemek, melyekre a lakosság igényét a kérdőívben, közösségi beszélgetéseken jelezte (színházi előadás, szabadtéri mozi, népzenei találkozó, stb.)

(A projektről bővebb információ a www.derekegyhaz.hu honlapon a TOP 5.3.1 menüpont alatt olvasható, illetve információ kérhető a művelődési ház könyvtárában.)

 

A projekt a TOP-5.3.1-16-CS1-2017-00015 azonosítószámú, „A helyi identitás és kohézió erősítése Szegváron és Derekegyházon” c. program keretében valósul meg.