Következő program
Következő rendezvényünk

 

Következő rendezvényünk

 

 

Facebook oldalunk
Ajánlott oldalak


Önkormányzati Választás 2019.
Sertéstartók figyelmébe!

Tisztelt Ingatlantulajdonos!

Tájékoztatjuk, hogy lakókörnyezetében gallyazó partnerünk legkésőbb egy hónapon belül megkezdi a közcélú villamos hálózatot veszélyeztető fák tervszerű, éves gallyazását. A faágak eltávolítása kizárólag a hálózat mentén fog megtörténni, elsődleges célja a zavartalan villamosenergia-szolgáltatás biztosítása. A levágott faágak elszállításáról gallyazó partnerünk az Önkormányzattal egyeztetett módon gondoskodni fog. Kérjük, együttműködésével támogassa partnerünk munkáját!

TUDNIVALÓK A GALLYAZÁSRÓL

Társaságunk egész évben gondoskodik a légvezetékeket veszélyesen megközelítő fák gallyazásáról. A gallyazó partnereink a fák ágait minden esetben a villamos hálózatok biztonsága érdekében,
a szükséges mértékig távolítják el, figyelembe véve a fafaj növekedési ütemét is.
Ön is sokat tehet a zavartalan villamosenergia szolgáltatás, valamint saját és vagyontárgyai biztonsága érdekében, az ingatlanán lévő és az elektromos vezetékekhez közeli növények és faágak gallyazásával. A gallyazást célszerű a vegetációs időn kívül, októbertől áprilisig végezni. Javasoljuk, hogy a gallyazást bízza gyakorlattal rendelkező szakemberre. A megfelelő szakember ismeretének hiányában ügyfélszolgálatunktól megkaphatja gallyazó partnereink elérhetőségeit. A gallyazás költségét a szolgáltatás megrendelője viseli.

Felhívjuk figyelmét, hogy a gallyazási beavatkozás idejére, az élet védelme és a vagyonbiztonság megőrzése érdekében az elektromos hálózatot feszültség mentesíteni szükséges. Gallyazási szándékáról szóló bejelentését Társaságunk 06 62 565 600 számon elérhető telefonos ügyfélszolgálatán, az e-vonal 7. menüpontjában fogadjuk. A feszültségmentesítés térítésmentes. AZ NKM Áramhálózati Kft. azon dolgozik, hogy a villamosenergia-szolgáltatás még a legviharosabb napokon is folyamatos és zavartalan legyen. Ehhez elkerülhetetlen a villamos hálózat biztonsági övezetét elérő fák és a hálózatba benyúló ágak gallyazása, valamint a növényzet biztonsági ritkítása. A gallyazás során a lakosság biztonsága az elsődleges szempont, törekedve az esztétikai szempontok betartására is. Kérjük, támogassa Ön is a minőségi villamosenergia-szolgáltatás érdekében végzett fagallyazási tevékenységünket!

NKM Áramhálózati Kft.