Következő program
Következő rendezvényünk

 

Következő rendezvényünk

 

 

Facebook oldalunk
Ajánlott oldalak


Korlátozott nyitva tartással megnyitnak a hulladékudvarok
Megváltozott járványügyi intézkedések

Szeretném tájékoztatni Önöket, hogy két pályázatból, valamint önkormányzati önrészből május 11-én megkezdjük az Dózsa György utca és a Malom melletti csomópont aszfaltozási munkálatait. A kivitelező Fehér és Fehér Kft. május 11-én kívánja a munkát elkezdeni, mely várhatóan május 22-ig tart. Az aszfaltozás ideje alatt (erről pontos információt adunk az ottlakóknak) az érintett utcákba gépjárművekkel behajtani és onnan kihajtani nem lehetséges.

Kérjük a parkolást átmenetileg a környező utcákban megoldani szíveskedjenek.

Türelmüket és megértésüket előre is köszönöm.

Önkormányzatunk az útjavításokat továbbra is elsődleges céljának tartja, ezért a Magyar Falu program ezévi kiírásában pályázatot adunk be a Rózsa utca, Mező utca, Alkotmány utca, Sziget utca, Iskola utca, Munkácsy utca, Szántó-Kovács János utca, Keleti sor és Gyöngyvirág utca javítására, kátyúzására, melyet reményeink szerint – amennyiben megnyerjük a pályázatot – az ősz folyamán elvégezzük. A Mátyás király utcát, a Petőfi utcát, az Arany János utcát, valamint a tompaháti utcákat önkormányzatunk saját forrásból, saját erővel, mart aszfalttal javítja ki.

Továbbá a Magyar Falu programból járdafelújításra is adunk be pályázatot, hogy megkönnyítsük a gyalogos közlekedést. Ezért a pályázatból felújításra kerülhet a Tompai út 1. szám. –  Rákóczi utca közötti szakasza, vízműtelep – Kossuth utca 11. közötti szakasz, a Kossuth utca Alkotmány utca – Mező Imre utca közötti szakasza, valamint saját forrásból a Kossuth utca Posta előtti járdaszakasz is felújításra kerül.

Tisztelettel:   Szabó István polgármester