Következő program
Következő rendezvényünk

 

Következő rendezvényünk

 

 

Facebook oldalunk
Ajánlott oldalak


Elérhetőségeink:

6621 Derekegyház, Tompahát 38.

Tel.: 20/257-78-46

Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/tompahatikozossegiter/

Programszervező: Molnár-Tamás Erika

 

Nyitva tartási idő:

Szerda: 16:00-20:00

Csütörtök: 16:00-20:00

Péntek: 16:00-20:00

Szombat: 16:00-20:00

 

Derekegyház-Tompahát

Derekegyházhoz tartozó Tompahát lakossága 226 fő. Barátságos, családias falusi környezetben várjuk az idelátogatókat. A településrészén született meg 1836-ban Károlyi György tenyészetében a Furioso North Star lófajta alapító ménje, Furioso Senior mely fajta mára az ország nemzeti kincsévé vált. Ennek állítottunk emlékhelyet és rendezzük meg minden szeptemberben, színvonalas fogathajtó versenyünket. Az emlékmű mellett új haranglábat is állítottunk egy 1912-ben öntött harangnak, amely szintén a grófi család hagyatéka.

 

Tompaháti közösségi Tér

A közösségi tér 2010-ben került felújításra. A több mint 600 négyzetméteres épületben rendezvény-, informatika- és konditermet, valamint klubhelyiséget és akadálymentesített mosdókat alakítottak ki.

Informatikai terem és a konditerem használata díjmentes mindenki számára.

Az idelátogató lakosság számára információs, informatikai, fénymásolási szolgáltatást nyújtunk. Gyermekek számára különböző foglalkozásokat tartunk, érdeklődési körüknek megfelelően. A hölgyek számára női torna alkalmakat szervezünk.

 

Nagyobb rendezvényeink:

Tavaszi bál

Húsvétváró „Nyuszi-Buli”

Gyermeknap

Furioso Szakmai Nap és Fogathajtó verseny

Mikulás

Szilveszteri bál

 

Emellett többféle közösségi programokat szervezünk ünnepségek, évfordulók kapcsán illetve a közösségi élet összekovácsolása és fejlesztése érdekében.

Legfőbb feladatunknak tekintjük a helyi lakosság minden korosztálya számára minél jobb feltételek megteremtését a művelődéshez, tanuláshoz, tájékozódáshoz, a szabadidő hasznos és kellemes eltöltéséhez.