Következő program

Következő rendezvényünk

 

Következő rendezvényünk

 

 

Facebook oldalunk

Ajánlott oldalak


Jótékonysági Pótszilveszter a derekegyházi gyermekek egészségéért!

A rendezvényen a belépő jegy ellenében adományokat fogadunk el, amelyet a Derekegyházi Önkormányzat sószoba készítésére fordít, amely kivitelezése a megújult Iskola / Óvoda épületében valósul meg.

PROGRAM:
20:00 Kapunyitás
20:30 An.Er.Jazz Band koncert
21:30 Hajdú Balázs – Stand Up műsora
22:15 Alibi együttes koncert
00:45 Music Caffe Zenekar koncert

Támogatói jegyek a Dr. Brusznyai Árpád Művelődési Házban vásárolhatóak!

Derekegyház Község Polgármestere és Eperjes Község Polgármestere a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet Derekegyházi Közös Önkormányzati Hivatal jegyző munkakör betöltésére.

A közszolgálati jogviszony időtartama: határozatlan idejű közszolgálati jogviszony

Foglalkoztatás jellege: Teljes munkaidő

A vezetői megbízás időtartama: A vezetői megbízás határozatlan időre szól.

A munkavégzés helye:

Csongrád megye, 6621 Derekegyház, Kossuth utca 4.

Csongrád megye, 6624 Eperjes, Petőfi utca 1.

Tovább a teljes cikkre!

Tisztelt Lakosság!

TÁJÉKOZTATÁS: november 21-én 10:00-15:00 óra között a  Derekegyházi Polgármesteri Hivatalban kihelyezett ügyfélfogadás lesz. A Magyar Államkincstártól Kastal Gabriella, Kassai Zsuzsanna, Molnár Tünde kolléganők várják az érdeklődőket a BABA kötvénnyel kapcsolatosan.

A tegnapi nap folyamán technikai probléma miatt nem tudta a szolgáltató elszállítani a zöld hulladékot. Ezt az elmaradást az ígéretük szerint a mai és holnapi nap folyamán pótolni fogják.

Derekegyház Község Önkormányzata pályázati forrásból és a szükséges önerő biztosításával fejleszti a Derekegyházi Gyermekétkeztetési Konyhát, annak épületét és eszközeit.
A felújítás során már megtörtént a nyílászárók cseréje, a fűtésrendszer korszerűsítése, a szennyvízrendszer és a légtechnika felújítása. A villamoshálózat jelentős cseréje és bővítése lehetővé teszi, hogy a konyhai eszközök is a napelemek által megtermelt villamosáram jelentős részét használni tudják. A konyhán történő főzés várhatóan 2019. november 18-án hétfőn folytatódik. Köszönjük a lakosság eddigi türelmét és megértését!

Szegvár Nagyközség Polgármestere és Derekegyház Község Polgármestere a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet Szegvári Közös Önkormányzati Hivatal  jegyző munkakör betöltésére.

A közszolgálati jogviszony időtartama: határozatlan idejű közszolgálati jogviszony

Foglalkoztatás jellege: Teljes munkaidő

A vezetői megbízás időtartama: A vezetői megbízás határozatlan időre szól.

A munkavégzés helye: Csongrád megye, 6635 Szegvár, Szabadság tér 2., Csongrád megye, 6621 Derekegyház, Kossuth utca 4.

Tovább a teljes cikkre!

2019. október 22-én (kedden) délután 16.00 órakor tartotta meg alakuló ülését a derekegyházi képviselő-testület a Polgármesteri Hivatal Tanácskozó termében. Az új testület döntést hozott a testület bizottságairól és annak tagjairól.
A bizottságok tagjai:
Szociális bizottság: Hajdú Péterné (elnök), Gordos Pál és Radicsné Magyar Mónika, Pénzügyi bizottság: Varga Ferenc Zsolt (elnök), Kovács Sándor és Tokaji István (külsős bizottsági tag),  Külterületekért felelős tanácsnok: Varga Ferenc Zsolt, az alpolgármester Borbás Tamás lett.

Derekegyház Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2019. október 22-én (kedden) 16.00 órakor tartja alakuló ülését a Polgármesteri Hivatal Tanácskozó termében.